Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Οι τελικοί αγώνες και η αναχώρηση της Εθνικής

Τί να πεί κάποιος για το πρωτάθλημα.. Πολλά άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες που η τελευταία αγωνιστική ολοκληρώθηκε για όλες τις ομάδες. Σειρά έχουν οι τελευταίοι αγώνες που περιλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες του νότιου τομέα που είναι οι Άλμπατρος και οι Ιπτάμενοι και,
οι δύο ομάδες του βόρειου τομέα που είναι ο Πάοκ και ο Άρης !

Φυσικά περιμένουμε να δούμε στους τελευταίους αγώνες τις πιό θεαματικές μάχες για την κυριαρχία πάνω στον πάγο. Ξέρουμε οτι θα παρακολουθήσουμε εξαιρετικούς αγώνες με όλα τα καλά στοιχεία ενος αγώνα χόκεϊ.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στην Αθήνα, στο παγοδρόμιο των 1000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο Athens Heart. Θα πρέπει να αναμένουμε τις δύο ομάδες του βορείου ομίλου που κατέκτησαν τις καλύτερες βαθμολογίες (στους αγώνες που έγιναν) να κατεβούν στην πρωτεύουσα για τα καθέκαστα.
Οι αγώνες, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε θα γίνουν. Αναγκαστικά όμως θα πρέπει να αναμένουμε με τους ηλιόσπορους στο χέρι, γιατί δέν θα γίνουν τις ημερομηνίες που θεσπίστηκαν στο πρόγραμμα (το οποίο έχει αναρτηθεί πιο παλιά σε αυτό το blog και στο website).



Η Εθνική Ελλάδος χόκεϊ όπως ξέρουμε (η αν δεν ξέρουμε) είναι μεικτή ομάδα, αποτελούμενη απο παίκτες διαφόρων ομάδων,
οι οποίοι φυσικά στο πρωτάθλημα παίξανε ο καθένας στην αντίστοιχη ομάδα του. Η Εθνική τώρα καλείται να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (κατηγορία ΙΙΙ), πράγμα το οποίο αλλάζει το πρόγραμμα του εγχώριου πρωταθλήματος. Τους τελικούς αγώνες θα αναγκαστούμε λοιπόν να τους ζήσουμε λίγο πιό αργά ημερολογιακά, αφού οι παίκτες μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό φορώντας την Γαλανόλευκη.

Αν και δεν είναι καλό να περιμένουμε περισσότερο τους τελικούς αγώνες που περίμεναν πολύ περισσότεροι απο την ομάδα μας, δέν είναι δυνατόν να γίνει και διαφορετικά. Στο κάτω κάτω δέν θα επιθυμούσαμε να στείλουμε κουρασμένους παίκτες βιαστικά-βιαστικά την τελευταία ώρα για να ικανοποιήσουμε την ανυπομονησία μας για τους αγώνες αυτούς.

Προς το παρόν θα επανέλθουμε στις προπονήσεις, όπως και άλλες ομάδες του ίδιου αθλήματος. Μιάς και είναι ελεύθερο το παγοδρόμιο αμαρτία να το αφήνουμε με λείο πάγο :) Στις προπονήσεις μπορεί ο καθένας να έλθει να παρακολουθήσει όταν θα "περπατάμε" πάνω σε νερό!
Φυσικά στους ενδιαφερόμενους που θα θέλανε να μπούνε στην ομάδα να μάθουν το παιχνίδι και να παίζουν δέν θα πούμε όχι. Και μήν σας προβληματίζει εάν δεν ξέρετε πατινάζ... Είναι μια ικανότητα που μαθαίνεται και φυσικά σου μένει σε όλη σου την ζωή, εφόσον μάθεις να 'γλυστράς' στον πάγο και να 'τσουλάς' σε πατίνια, είναι αδύνατον να το ξεχάσεις !

Να ευχηθούμε σε όλους τους παίκτες που θα πάνε "στα ξένα", να το ευχαριστηθούν όσο θέλουν, και ακόμα παραπάνω. Να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται, και ακόμα παραπάνω. Να βγούν νικητές σε όλα τους τα παιχνίδια με την αξία τους, επειδή η Ελλάδα αξίζει προκρίσεις.

Καλή τους επιτυχία και καλώς να επιστρέψουν !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου